За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

DoubleTree By Hilton Zanzibar - Stone Town е част от историческите сгради в списъка на Юнеско, реновиран с богато украсен и уютен интериор в традиционен занзибарски стил и с ръчно резбовани мебели. Намира се в центъра на Каменния град и на 7 км от международното летище Занзибар. Удобно е разположен на пешеходно разстояние от пристанището, различни магазини, историческите части и забележителности на града, сред които Султанският дворец, Домът на чудесата и Старата крепост на Занзибар. На 800 м. от хотела се намира  плаж Baharia Hindi Beach.

В стаите

Хотелът разполага с 58 Класическите стаи и сиути от които King Guest rooms, Kind Deluxe rooms , Two Double-bed guest rooms и Suites. Оборудвани са с климатик, телевизор с плосък екран и сателитни канали, сейф, бани са с душ, сешоар,  халати, малък хладилник, сет за приготвяне на чай и кафе. 

На територията на хотела

Основен панорамен ресторант на покрива с бар, подходящ за романтични вечери с възможност за наблюдение на залезите и предплагащ традиоционни специалитети, конферентен център с 5 зали, бална зала, фитнес, Wi-Fi (в лоби), туристическо бюро.

Хранене

HALF BOARD - закуска и вечеря, без напитки.

FULL BORAD-  закуска, обяд и вечеря, без напитки.

Плаж

На 800 м. от  плаж Baharia Hindi Beach.

Оценки и коментари